وزش تهيه كباب موهامورا لبناني:
مواد لازم :
سس موهامارا نصف فنجان
گوشت (گاو يا گوسفند. چرخ كرده. خيلي چرب نباشد.) ۴۵۰ گرم
ادويه ۱ قاشق چايخوري
دارچين ۱ قاشق چايخوري
پياز ۱ عدد
نمك به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
۱٫ پياز و جعفري را داخل كاسه ي غذاساز بگذاريد و به اندازه ي ممكن ريز كنيد. گوشت و ادويه ها را اضافه كنيد و به مدت ۱ دقيقه يا تا زماني كه گوشت و پياز و جعفري به خوبي تركيب شوند مخلوط كنيد. سس موهامارا را اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا مواد با هم تركيب شوند.
۲٫ يك فنجان كوچك از مخلوط گوشت را برداشته و روي سيخ به شكل سوسيس در بياوريد. مي توانيد به جاي سيخ دور آن را فويل بپيچيد. به مدت ۱۰ دقيقه در فر با حرارت ۴۰۰ درجه ي فارنهايت (۲۰۴ درجه سانتي گراد) قرار دهيد. سيخ يا سوسيس هاي گوشتي را تا زماني كه بپزند از اين رو به آن رو كنيد. كباب را با نان پيتا و سالاد سرو كنيد.