یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه كباب موهامورا لبناني

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه كباب موهامورا لبناني

۴ بازديد

وزش تهيه كباب موهامورا لبناني:

مواد لازم :

سس موهامارا    نصف فنجان
گوشت (گاو يا گوسفند. چرخ كرده. خيلي چرب نباشد.)     ۴۵۰ گرم
ادويه     ۱ قاشق چايخوري
دارچين     ۱ قاشق چايخوري
پياز     ۱ عدد
نمك    به ميزان دلخواه

طرز تهيه :

۱٫ پياز و جعفري را داخل كاسه ي غذاساز بگذاريد و به اندازه ي ممكن ريز كنيد. گوشت و ادويه ها را اضافه كنيد و به مدت ۱ دقيقه يا تا زماني كه گوشت و پياز و جعفري به خوبي تركيب شوند مخلوط كنيد. سس موهامارا را اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا مواد با هم تركيب شوند.

۲٫ يك فنجان كوچك از مخلوط گوشت را برداشته و روي سيخ به شكل سوسيس در بياوريد. مي توانيد به جاي سيخ دور آن را فويل بپيچيد. به مدت ۱۰ دقيقه در فر با حرارت ۴۰۰ درجه ي فارنهايت (۲۰۴ درجه سانتي گراد) قرار دهيد. سيخ يا سوسيس هاي گوشتي را تا زماني كه بپزند از اين رو به آن رو كنيد. كباب را با نان پيتا و سالاد سرو كنيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد