آموزش تهيه چيز كيك ژله اي انار (دسر شب يلدا):
اگر مي خواهيد سفره متفاوتي براي مهماني خود در شب يلدا داشته باشيد اين دسر را تهيه كنيد. در شب سرد يلدا اين دسر با چاي هم مي چسبد.
مواد لازم :
• ۲۲۰ گرم بيسكويت شكلاتي
• ۸۰ گرم كره آب شده
• ۳ قاشق چايخوري پودر ژلاتين
• ۸۰ ميلي ليتر آب پرتقال
• ۴۰۰ گرم پنير خامه اي
• ۱۵۰ گرم شكر
• ۳۵۰ گرم خامه ي فرم گرفته
مواد لازم براي رويه :
• ۵۰ گرم شكر
• ۳ قاشق چايخوري پودر آگارآگار
• يك پيمانه آب
• ۴۰۰ گرم انار دانه شده
• ¼ پيمانه آب پرتقال
• يك قطره رنگ خوراكي
طرز تهيه :
۱٫ بيسكويت شكلاتي پودر شده را با كره ي ذوب شده مخلوط كنيد و داخل قالب كمربندي مربع يا گرد ۲۳ سانتي متري پرس كنيد و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.
۲٫ پودر ژلاتين را روي آب پرتقال بريزيد و كنار بگذاريد تا اسفنجي شود سپس روي بخار آب قرار دهيد تا شفاف شود.
۳٫ پنير خامه اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا با شكر مخلوط شود. ژلاتين حل شده خنك را اضافه كنيد و با دور كند همزن مخلوط كنيد. خامه فرم گرفته را اضافه كنيد، با ليسك به حالت دوراني هم بزنيد و روي بيسكويت پرس شده بريزيد.
۴٫ در آخر مواد رويه را روي آن بريزيد و صاف كنيد و به مدت ۴ ساعت در يخچال قرار دهيد .
۵٫ براي تهيه مواد رويه، شكر ، آگار آگار و آب سرد را مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود و به جوش آيد. سپس دانه هاي انار و آب پرتقال را اضافه كنيد و دو دقيقه روي حرارت قرار دهيد. سپس از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا خنك شود.
۶٫ در صورت نياز ، يك قطره رنگ خوراكي قرمز به مواد رويه اضافه كنيد.