یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه مرغ سوخاري با سس انار (ويژه شب يلدا)

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه مرغ سوخاري با سس انار (ويژه شب يلدا)

۱۴ بازديد

آموزش تهيه مرغ سوخاري با سس انار (ويژه شب يلدا):

اگر در نظر داريد مرغ سوخاري را براي شب يلدا تهيه كنيد با سس انار سرو كنيد.

 مواد لازم براي ۴ نفر:

• يك پيمانه آب انار
• يك مرغ (حدود يك كيلو و ۵۰۰ گرم)
• روغن زيتون
• نمك و فلفل سياه
• يك پيمانه آب مرغ
• يك قاشق غذاخوري آويشن تازه
• يك پيمانه دانه انار

طرز تهيه :

۱٫ داخل قابلمه كوچكي، آب انار را گرم كنيد تا كمي غليظ شود. سپس آن را كنار بگذاريد. مرغ را به مدت ۳۰ دقيقه در دماي اتاق قرار دهيد و در اين فاصله، فر را با دماي ۴۵۰ درجه فارنهايت گرم كنيد.

۲٫ روي سطح مرغ، روغن، نمك و فلفل بزنيد. سپس پاهاي مرغ را با نخ ببنديد و داخل تابه بدون دسته داخل فر بگذاريد.

۳٫ در اواسط پخت، حدود دقيقه ۵۰، مرغ را برگردانيد تا هر دو طرف آن طلايي و سوخاري شود. پس از پخته شدن، مرغ را داخل ظرف قرار دهيد و روي آن آب انار بماليد و ۱۰ دقيقه كنار بگذاريد تا مزه‌دار شود.

۴٫ سپس آن را با دانه هاي انار و برگ هاي آويشن تزئين و سرو كنيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد