یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه اسپاگتي ناپوليتن

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه اسپاگتي ناپوليتن

۵ بازديد

موزش تهيه اسپاگتي ناپوليتن:

طرز تهيه:

۱٫ساقه و دانه هاي فلفل سبز ها را جدا كنيد. فلفل ها را از درازا به نوارهايي به پهناي پنج ميلي متر ببريد. به همان شكل پيازها را به ضخامت پنج ميلي متر خرد كنيد. ساقه ي قارچ ها را جدا كنيد و آنها را با ضخامتي مشابه فلفل سبزها و پياز ببريد. سوسيس ها را به طور اريب به تكه هايي با ضخامت پنج ميلي متر خرد كنيد.

۲٫روغن مايع را در يك قابلمه بزرگ و جادار گرم كنيد و تكه هاي سوسيس را روي حرارت ملايم سرخ كنيد. وقتي كه سوسيس ها قهوه اي شدند، پياز، فلفل دلمه اي ها و سپس قارچ ها را اضافه كنيد. وقتي كه مواد به رنگ قهوه اي در آمدند، رب گوجه فرنگي را افزوده و آنها را كمي ديگر سرخ كنيد. قابلمه را از روي اجاق برداريد.

۳٫اسپاگتي را در يك قابلمه ي بزرگ آب جوش كه كمي نمك به آن اضافه كرده ايد ريخته و آن را براي مدت زماني كه روي بسته ي اسپاگتي نوشته شده بپزيد. آن را آبكش كنيد و سپس داخل قابلمه برگردانيد. در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد كه اسپاگتي براي مدت حدود يك تا دو دقيقه ي ديگر بماند تا دم بكشد.

۴٫اسپاگتي را به ساير مواد اضافه كنيد. قابلمه را دوباره روي اجاق بگذاريد. به اسپاگتي نمك و فلفل زده و كمي ديگر سرخ كنيد.

۵٫اسپاگتي را داخل بشقاب هاي جداگانه بريزيد و در صورت علاقه روي آنها پنير پارمزان رنده شده بپاشيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد