یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه كوفته بلغور با گوشت

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه كوفته بلغور با گوشت

۶ بازديد
رموزش تهيه كوفته بلغور با گوشت:

اين غذا به كُبه بلغور نيز مشهور است. در ادامه، مواد لازم و روش تهيه‌ي آن را فرا مي گيريد.

مواد لازم براي ۶ تا ۸ نفر

بلغور گندم آسياب شده                                  ۵۰۰ گرم

گوشت چرخ كرده بدون چربي                          ۵۰۰ گرم

سير له شده                                                   ۳ حبه

آرد سفيد                                                        ۲ قاشق غذا خوري

پياز خرد شده                                                  ۲ عدد

پودر زيره                                                         ۱ قاشق چاي خوري

نمك و فلفل سياه                                           به دلخواه

زرد چوبه                                                          نصف قاشق چاي خوري

روغن                                                              به ميزان لازم براي سرخ كردن كبه ها

مواد لازم براي داخل كبه:

پياز خرد شده                                                ۲ عدد

روغن                                                            ۳ قاشق غذا خوري

گوشت چرخ كرده                                         ۲۵۰ گرم

نمك و دارچين                                               به دلخواه

صنوبر يا خلال بادام                                       يك چهارم پيمانه

فلفل سياه                                                  نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه:

* بلغور گندم را ۴ ساعت در آب خيس كنيد و آبكشي كنيد تا آب آن كاملاً گرفته شود.

* گوشت چرخ كرده، سير، پياز، پودر زيره، نمك، فلفل سياه و زرد چوبه را با آرد مخلوط كنيد.

* سپس بلغور گندم را بيفزاييد و همه‌ي مواد را در مخلوط كن بريزيد تا خميري يكدست به دست آيد.

* سپس با دست كمي خمير را ورز دهيد و آن را ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد.

* براي آماده كردن مواد داخل كبه، پياز خرد شده را در روغن تفت دهيد و سپس گوشت چرخ كرده را بيفزاييد و بگذاريد با حرارت ملايم تفت بخورد تا آنجا كه آب گوشت بخار شود.

* سپس دارچين، نمك و فلفل را بيفزاييد و پس از كمي تفت صنوبر يا خلال بادام را اضافه كنيد.

* سپس مواد را از روي حرارت برداريد و بگذاريد كاملاً خنك شود.

* از خمير بلغور و گوشت به اندازه‌ي يك توپ كوچك برداريد و وسط آن را باز كنيد از مواد آماده شده‌ي داخل كبه، به اندازه‌ي يك قاشق چاي خوري در وسط خمير بگذاريد و خمير را به شكل بيضي درآوريد.

* كبه هاي آماده شده را در يك سيني آرد پاشيده شده، بچينيد. اين كار را ادامه دهيد تا همه‌ي خمير و مواد تمام شود.

* سپس كبه ها را در روغن فراوان سرخ كنيد تا كاملاً برشته شود.

نكته:

۱- بلغور آسياب شده كمك مي‌كند تا خمير يكدست شود.

۲- براي نگهداري، كبه ها را مي‌توانيد بعد از چيدن در سيني داخل فريزر بگذاريد و بعد از يخ زدن داخل كيسه فريزر به مدت طولاني نگه داريد.

۳- به جاي خيس كردن بلغور مي‌توان آن را يكي دو جوش داده و بعد استفاده كنيد.

۴- براي پيدا كردن طعم اصلي اين غذا از زردچوبه براي سرخ كردن گوشت استفاده نكنيد و فقط به دارچين اكتفا كنيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد