آموزش تهيه سالاد مرغ:
خوردن سالادهاي حجيم و كم كالري قبل از غذاي اصلي راه خوبي براي كاهش كالري هاي مصرفي است، اما استفاده از مواد غذايي كم كالري در غذاي اصلي نيز به اين منظور كمك مي كند.
تحقيقات نشان مي دهد كه اگر غذايتان را با ظرف بزرگي از سالاد شروع كنيد، كالري مصرفي هنگام خوردن غذاي اصلي كاهش مي يابد. اما نگاه شما به غذا، همچنين اندازه ي سالاد و آرايش آن، تفاوت ايجاد مي كند. براي اينكه بتوانيد با سالاد خوردن وزنتان را كنترل كنيد، حتماً بايد سالادهايتان را كم كالري درست كنيد. خوردن سالادهاي حجيم و كم كالري قبل از غذاي اصلي راه خوبي براي كاهش كالري هاي مصرفي است، اما استفاده از مواد غذايي كم كالري در غذاي اصلي نيز به اين منظور كمك مي كند.
سالاد مرغ يكي از انواع سالادها است كه اين ويژگي را دارد و در صورتي كه بخواهيد آن را كم كالري تهيه كنيد، بهتر است از گوشت سينه مرغ استفاده كنيد و همچنين در سالاد سس مايونز و روغن هاي معمول نريزيد و آن را با آبليمو يا سركه و يا سركه بالزاميك ميل كنيد.
مواد لازم براي ۴ نفر:
گوشت مرغ پخته شده ۱ پيمانه
سس مايونز يك چهارم پيمانه (به صورت دلخواه)
جعفري خرد شده يك چهارم پيمانه
سيبزميني پخته ۳ عدد
كرفس خرد شده يك چهارم پيمانه
فلفل دلمه اي خرد شده ۴ قاشق غذاخوري
به ميزان لازم نمك
زيتون به ميزان دلخواه
كاهو (و كلم به صورت دلخواه) به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
تمام مواد را خرد شده را داخل كاسه بريزيد. نمك و فلفل را با سس مايونز مخلوط كرده و داخل مواد ريخته خوب هم بزنيد تا يك دست شود. سپس در ظرف مورد نظر ريخته و با گوجهفرنگي، خيارشور و هويج رندهشده تزئين كنيد.
براي تزيين مي توانيد تعدادي از برگ هاي كاهو و كلم را نگه داشته و سالاد را روي بستري از كاهو قرار دهيد و ميل كنيد.
نكته: مي توانيد كرفس و سيب زميني را در زمان كمي بخارپز كنيد و بعد آنها را خرد كنيد. سيبزمينيها را كه پخته شد پوست كنده و بگذاريد كاملا خنك شود سپس خرد كنيد و گرنه له ميشود.