یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه گراتين سيب‌زميني و كرفس

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه گراتين سيب‌زميني و كرفس

۴ بازديد

آموزش تهيه گراتين سيب‌زميني و كرفس

با سيب‌زميني مي‌توانيد گراتني خوشمزه تهيه كنيد. اين غذا براي ۶ تا ۸ نفر مناسب است.

مواد لازم

• ۹۰۰ گرم سيب زميني پوست كنده و نگيني خرد شده
• ۹۰۰ گرم كرفس خرد شده
• نمك و فلفل سياه
• ¾ پيمانه خامه پرچرب
• يك قاشق غذاخوري سير رنده شده
• ¼ پيمانه كره
• ۱/۸ قاشق چايخوري زعفران
• ۱٫۵ پيمانه پنير چدار رنده شده

طرز تهيه:

۱٫ فر را با دماي ۴۰۰ درجه فارنهايت گرم كنيد.

۲٫ سيب زميني و كرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و كمي نمك بپزيد. پس از اينكه سبزيجات نرم و پخته شدند، آنها را آبكش كنيد.

۳٫ در يك قابلمه، خامه، سير، كره و زعفران را با هم مخلوط كنيد. آنها را روي حرارت ملايم قرار دهيد و نمك و فلفل سفيد را اضافه كنيد. نصف پيمانه پنير را اضافه كنيد و هم بزنيد تا آب شوند.

۴٫ سيب زميني و كرفس ها را داخل مخلوط كن، پوره كنيد. كمي نمك و مخلوط خامه و زعفران را اضافه كنيد و هم بزنيد.

۵٫ ظرف گراتين را با كره چرب كنيد. مخلوط سيب زميني را داخل آن بريزيد. روي آنها را صاف كنيد و بقيه پنير را اضافه كنيد. آن را به مدت ۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا سطح آن طلايي شود.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد