آموزش تهيه گراتين سيبزميني و كرفس
با سيبزميني ميتوانيد گراتني خوشمزه تهيه كنيد. اين غذا براي ۶ تا ۸ نفر مناسب است.
مواد لازم
• ۹۰۰ گرم سيب زميني پوست كنده و نگيني خرد شده
• ۹۰۰ گرم كرفس خرد شده
• نمك و فلفل سياه
• ¾ پيمانه خامه پرچرب
• يك قاشق غذاخوري سير رنده شده
• ¼ پيمانه كره
• ۱/۸ قاشق چايخوري زعفران
• ۱٫۵ پيمانه پنير چدار رنده شده
طرز تهيه:
۱٫ فر را با دماي ۴۰۰ درجه فارنهايت گرم كنيد.
۲٫ سيب زميني و كرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و كمي نمك بپزيد. پس از اينكه سبزيجات نرم و پخته شدند، آنها را آبكش كنيد.
۳٫ در يك قابلمه، خامه، سير، كره و زعفران را با هم مخلوط كنيد. آنها را روي حرارت ملايم قرار دهيد و نمك و فلفل سفيد را اضافه كنيد. نصف پيمانه پنير را اضافه كنيد و هم بزنيد تا آب شوند.
۴٫ سيب زميني و كرفس ها را داخل مخلوط كن، پوره كنيد. كمي نمك و مخلوط خامه و زعفران را اضافه كنيد و هم بزنيد.
۵٫ ظرف گراتين را با كره چرب كنيد. مخلوط سيب زميني را داخل آن بريزيد. روي آنها را صاف كنيد و بقيه پنير را اضافه كنيد. آن را به مدت ۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا سطح آن طلايي شود.