آموزش تهيه دسر ژله ياقوتي(ويژه شب يلدا):
مواد لازم :
ژله آلوورا يك بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
ژله انار يك بسته
انار دون شده ژله آلوورا يك عدد
طرز تهيه :
ابتدا ژله آلوورا رو با يك و نيم پيمانه آبجوش هم مي زنيم تا كاملا حل بشه .
دونه هاي انار رو در قالب مورد نظر مي ريزيم.
نصف ژله آلوورا رو به آرامي و با قاشق در قالب مي ريزيم . بعد در يخچال قرار مي ديم تا ببنده .
۵۰ گرم خامه رو با ويسك مي زنيم .
بعد با قاشق و كم كم نصف ديگه ژله آلوورا رو داخل خامه مي ريزيم .
بعد از بسته شدن لايه اول روي اون مي ريزيم و در يخچال قرار مي ديم تا ببنده .
بعد ژله انار رو با يك و نيم پيمانه آبجوش مجددا هم مي زنيم .
همانند لايه دوم ۵۰ گرم خامه رو هم مي زنيم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش مي ريزيم و هم مي زنيم .
سپس روي لايه دوم مي ريزيم .
بعد از اينكه دسر كامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا كرده و قالب رو داخل آب گرم قرار مي ديم و در سيني برمي گردونيم .
به اندازه هاي مورد نظر برش مي ديم .