آموزش تهيه سس لبناني موهامورا:
مواد لازم :
فلفل دلمه اي ۳ عدد (۲۴۰ گرم پوره) (قرمز)
سير ۴ حبه
گردو ۵۰ گرم
زيره سبز (آسياب شده) ۳/۴ قاشق چايخوري
رب انار ۱ و نيم قاشق سوپخوري
پياز ۱ عدد كوچك
فلفل قرمز (يا فلفل آلپو يا پاپريكاي بوداده) ۱ قاشق چايخوري
نمك ۱ قاشق چايخوري
روغن زيتون ۱/۴ فنجان (كاملاً خالص)
طرز تهيه :
۱٫گردوها را در يك كاسه قرار دهيد، روي آن آب بريزيد و بگذاريد ۱ ساعت خيس بخورد.
۲٫حبه هاي سير را پوست بكنيد و خرد كنيد و با نمك در هاون قرار دهيد. سير را بكوبيد و له كنيد.
۳٫ فلفل ها را بشوييد و روي يك سيني شيريني پزي كه كف آن را با فويل پوشانده ايد قرار دهيد و روي كباب پز زير شعله ي كباب كننده بگذاريد. هر چند دقيقه يكبار آنها را برگردانيد تا پوستشان سياه و ذغالي شود. در اين مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در يك كيسه ي پلاستيكي قرار دهيد. در كيسه را سفت كنيد و بگذاريد ۱۰ دقيقه بماند. كيسه را باز كنيد و پوست فلفل ها را بكنيد. فلفل ها را دو نيم كنيد و دانه ها و ساقه و سفيدي هاي داخلش را جدا كنيد.
۴٫ پياز را پوست بكنيد و ۴ قسمت كنيد.
۵٫ فلفل، پياز، سير له شده، گردوي خشك، زيره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز يا پاپريكا و روغن زيتون را داخل ظرف غذا ساز بريزيد. به مدت ۱ دقيقه يا تا زماني كه مخلوط يكدست و غليظ شود بزنيد. طبق ذائقه مزه دار كنيد و سس را داخل يك كاسه بريزيد. بگذاريد سرو شود و سپس در يخچال نگهداري كنيد.
نكته:
۱٫ مي توانيد از فلفل پيكيلو استفاده كنيد.
۲٫ مي توانيد مقدار گردو را دو برابر كنيد. سس چربتر و غليظ تر مي شود.