جمعه ۱۰ مرداد ۰۴

آموزش تهيه ترشي بندري

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه ترشي بندري

۳ بازديد

مواد لازم:

 

 

تمرهندي
يك بسته
موسير
50 گرم
هويج
3 عدد
خيار
3 عدد
رب انار ترش 1 ليوان
بادمجان متوسط 3 عدد
سير 1 بوته كرفس 3-2 شاخه گل كلم 1 كيلو فلفل سبز ريز 50 گرم
سيب زميني ترشي 0/5 كيلو
ادويه ترشي
1 تا 2 قاشق سوپ خوري گوجه فرنگي كال 5 عدد
آب گوجه فرنگي غليظ 1 ليوان
سبزي معطر خرد شده(نعنا، گشنيز، مرزه، ترخون) 1 ليوان


طرز تهيه :

 


- فلفل هاي سبز قلمي را با كمي سركه و نمك بجوشانيد تا نرم شود.


- تمرهندي را درون ظرفي ريخته و مقداري سركه روي آن بريزيد و به طور كامل هم بزنيد، سپس آن را درون يك صافي بريزيد و هسته هاي آن را جدا كنيد.


- گوجه فرنگي ها را به صورت نگيني خرد كنيد.


- هويج ها و سيب زميني ها و سيرها را پوست بـِكـَنيد و ريز خرد كنيد.


- برگ هاي كرفس را جدا كنيد و آن ها را هم به اندازه هويج خرد كنيد.


- خيارها را (بدون پوست گرفتن) خرد كنيد و در صافي بريزيد؛ مقداري نمك روي آن بپاشيد و 3-2 ساعت صبر كنيد تا آب اضافي آن برود.


- موسيرهاي خشك را به مدت 6- 5 ساعت در آب خيس كنيد، 3-2 بار بشوييد، ريشه ها و قسمت هاي زايد آن را بگيريد و به صورت درسته يا ريز شده استفاده كنيد.


- بوته هاي گل كلم را از هم جدا كنيد و به طور كامل ريز كنيد.


- سبزي هاي معطر خرد شده ي ترشي را با تمامي مواد بالا مخلوط كنيد.


- بادمجان ها را با پوست يا بدون پوست به صورت دلخواه به شكل حبه قند خرد كنيد و با كمي سركه بجوشانيد تا نرم شود؛ سپس به همان صورت كه داغ است به بقيه مواد اضافه كنيد و به طور كامل مخلوط كنيد.


- ادويه ترشي ، رب انار، آب گوجه فرنگي غليظ شده و تمرهندي رقيق شده با سركه را به مخلوط اضافه كنيد.


- مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشي بريزيد و سركه را به آن اضافه كنيد تا روي آن را بپوشاند.

 

نمك را هم به ميزان دلخواه به ترشي بيفزاييد. استفاده از مقدار بيشتري نمك در صورتي كه شور نشود، مدت و كيفيت نگهداري ترشي را بيشتر خواهد كرد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد