جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۰۸ ۴ بازديد
اين غذا از غذاهاي جنوب ايران است.
مواد لازم :
طرز تهيه :
ماهي را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانيد تا شوري آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنيد.
سپس ماهي را تميز كرده و تكهتكه كنيد و در آبكش بگذاريد.
برنج را در صورت تمايل با شويد ( در صورت تمايل ) و كره يا به صورت كته يا آبكش بپزيد.
روغن را در تابه ريخته و ماهي را سرخ كنيد.
كشمش پاك كرده و شسته را به ماهي اضافه كنيد و كمي سرخ كنيد.
پيازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر ليموعماني را به ماهي و كشمش اضافه كنيد و ماهي را به صورت جداگانه با پلو سرو كنيد.
نكته :
ميتوانيد ماهي و كشمش را موقع كشيدن برنج لابهلاي آن بگذاريد و دم كنيد.