طرز تهيه خورش خلال بادام كرمانشاهي:
شهر زيباي كرمانشاه با همه جاذبه هاي طبيعي و باستاني خود، غذاهاي بسيار خوشطعم نيز دارد كه خورش خلال بادام آن يكي از آنهاست.
مواد لازم :
• ۷۰۰ گرم گوشت گوساله
• ۱۰۰ گرم بادام خلال شده
• ۱ عدد پياز متوسط
• ليمو عماني
• ۱/۳ پيمانه زرشك سياه
• زعفران و نمك
• ۲ قاشق غذاخوري رب گوجهفرنگي
طرز تهيه :
۱٫ خلال بادام را يك ساعت قبل در آب خيس كنيد.
۲٫ در اين فاصله، گوشت را ريز كنيد. پيازها را نيز ريز خرد كنيد و در كمي روغن روي حرارت ملايم تفت دهيد. پس از اينكه پياز سبك شد، گوشت ها را اضافه كنيد و تا زماني تفت دهيد كه رنگ گوشت ها تغيير كنند. در اين مرحله بايد زعفران دمكرده، سه پيمانه آب و خلال بادام را به مخلوط اضافه كنيد. شعله را كم كنيد و اجازه دهيد به حالت نيمجوش پخته شوند.
۳٫ زرشك و رب گوجه فرنگي را به طور جداگانه با كمي روغن تفت دهيد و به همراه كمي ليمو عماني در ۱۵ دقيقه نهايي پخت خورشت، به آن اضافه كنيد.