جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۰۹ ۶ بازديد
آموزش تهيه سوپ لوبيا قرمز و برنج:
مواد لازم : براي ۸ نفر
لوبيا قرمز (از قبل ۲ ساعت در آب سرد خيس بخورد) ۱ فنجان
برنج سياه (گلوتن دار، از قبل ۲ ساعت در آب سرد خيس بخورد) ۴ قاشق سوپخوري
پوست نارنگي ۱ عدد
آب ۱ و نيم ليتر
نبات ۱۰۰ گرم
نمك كمي
شير نارگيل اختياري
طرز تهيه :
۱٫ لوبيا قرمز، برنج سياه، پوست نارنگي و آب را داخل يك قابلمه بريزيد و جوش بياوريد. شعله را كم كنيد و بگذاريد ۲ تا ۳ ساعتآهسته بجوشد تا لوبيا قرمز نرم شود و آب كم شود و مخلوط غليظ شود.
۲٫ نبات و كمي نمك به قابلمه اضافه كنيد و هم بزنيد تا نبات آب شود.
۳٫ شعله را خاموش كنيد. سوپ را داغ يا گرم با شير نارگيل سرو كنيد.