شنبه ۲۰ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه سوپ لوبيا قرمز و برنج

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه سوپ لوبيا قرمز و برنج

۶ بازديد

آموزش تهيه سوپ لوبيا قرمز و برنج:

مواد لازم : براي ۸ نفر

لوبيا قرمز (از قبل ۲ ساعت در آب سرد خيس بخورد)     ۱ فنجان
برنج سياه (گلوتن دار، از قبل ۲ ساعت در آب سرد خيس بخورد)     ۴ قاشق سوپخوري
پوست نارنگي      ۱ عدد
آب      ۱ و نيم ليتر
نبات    ۱۰۰ گرم
نمك    كمي
شير نارگيل     اختياري

طرز تهيه :

۱٫ لوبيا قرمز، برنج سياه، پوست نارنگي و آب را داخل يك قابلمه بريزيد و جوش بياوريد. شعله را كم كنيد و بگذاريد ۲ تا ۳ ساعتآهسته بجوشد تا لوبيا قرمز نرم شود و آب كم شود و مخلوط غليظ شود.

۲٫ نبات و كمي نمك به قابلمه اضافه كنيد و هم بزنيد تا نبات آب شود.
۳٫ شعله را خاموش كنيد. سوپ را داغ يا گرم با شير نارگيل سرو كنيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد