پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه دسر تيراميسو

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه دسر تيراميسو

۱۶ بازديد

يراميسو در اصل يك دسر ايتاليايي است، ولي در حال حاضر يك دسر بين المللي محسوب شده و در تمام دنيا سرو مي شود…

مواد لازم: 
نان لطيفه (ليدي فينگر) ۲۵ تا ۳۵ عدد 
پنير خامه اي بي نمك (ماسكارپونه) ۴۰۰ گرم 
پودر قند ۶ قاشق سوپخوري 
خامه شيرين شده ۳۰۰ گرم 
محلول قهوه ۱ پيمانه 
وانيل يك هشتم قاشق چايخوري 
زرده تخم مرغ ۴ عدد 
شكلات رنده شده ۵۰ گرم 
بادام پرك تست شده به ميزان لازم براي تزيين به دلخواه

طرز تهيه: 
ابتدا زرده هاي تخم مرغ را با پودر قند و وانيل را مخلوط كنيد و به كمك همزن برقي با روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) ۱۵ دقيقه بزنيد تا كاملاً ليمويي و كشدار شود. 
محلول قهوه را كه شامل يك پيمانه آب جوش و ۳ قاشق سوپخوري نسكافه است به اين ترتيب آماده كنيد كه آب جوش را با نسكافه مخلوط كنيد و اجازه دهيد محلول سرد شود. 
خامه شيرين شده را نيز با همزن جداگانه بزنيد تا كاملاً فرم بگيرد و سفت شود
پنير خامه اي را با همزن بزنيد تا يكدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانيل را بيفزاييد و در نهايت، خامه فرم گرفته را نيز بريزيد. 
يك ظرف مناسب بلوري انتخاب كنيد و كف ظرف را با نان هاي لطيفه كه آغشته به محلول قهوه است بپوشانيد. نان هاي لطيفه را به اين ترتيب آماده كنيد كه آنها را از يك طرف با محلول قهوه مرطوب نماييد.

دور تا دور ظرف را هم مقداري شكلات رنده شده بريزيد و سپس از مايه فوق كه آماده كرده ايد مقداري روي نان ها بريزيد و دوباره روي مايه پنير را با نان لطيفه آغشته به محلول قهوه بچينيد و مقداري شكلات رنده شده دور تا دور ظرف بريزيد. اين عمل را دوباره تكرار كنيد تا مواد پنيري تمام شود. 
در آخر، روي تيراميسو مقداري شكلات رنده شده و بادام پرك و تست شده بريزيد. 
لازم است اين دسر، حتماً يك شب در يخچال بماند تا كاملاً سفت شود. 
تيراميسو انواع گوناگوني دارد و بعضي از تيراميسوها بدون تخم مرغ تهيه مي شوند. همچنين در برخي هم از زرده استفاده مي شود هم از سفيده تخم مرغ و برخي فقط با سفيده تهيه مي شود. 
در برخي موارد به جاي نان لطيفه، از بيسكويت ليدي فينگر استفاده مي شود. در تهيه اين دسر، در ايران بيسكويت ليدي فينگر به نام نان لطيفه معروف است.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد