سبز كردن گندم براي عيد
10-12 روز مانده به عيد 1 ليوان گندم را درون كاسه اي بريزيد ، درون كاسه اب بريزيد تا اندازه اي كه روي گندم ها را بپوشاند ، هر روز اب كاسه را تعويض كنيد.
پس از 2 روز گندم ها شروع به جوانه زدن ميكنند و بايد اب كاسه را خالي كنيد ، گندم ها را درون يك دستمال نخي مرطوب قرار دهيد ( دستمال بايد هميشه مرطوب باشد ).
پس از اينكه گندم ها شروع به ريشه زدن كردند انها را از دستمال خارج كنيد ، درون ظرف اصلي يك لايه پنبه قرار دهيد و گندم ريشه زده را روي پنبه پخش كنيد ، روي گندم ها را پارچه نخي بيندازيد و هر روز روي دستمال را با اب اسپري كنيد تا گندم ها ساقه دار شوند.
وقتي گندم ها ساقه نقره اي رنگ زدند پارچه را از روي انها برداشته و ظرف را در جايي خنك و كنار منبع نوري مانند پنجره قرار دهيد ( از تابش مستقيم افتاب خودداري كنيد ) ، هر روز روي گندم ها را با كمي اب اسپري كنيد.
در كاشت سبزه استفاده از ظروف سفالي و چيني بهتري است ، هر چه پنبه كوتاهتر باشد عمر سبزه بيشتر ميشود ، آبي كه براي سبزه استفاده ميكنيد بايد ولرم باشد ؛ اگر در محيط گرم و خشك زندگي ميكنيد تا مرحله اي كه جوانه ها هنوز به يك سانتيمتري نرسيده اند از پارچه مرطوب همچنان استفاده كنيد.