ميگوپلو ازجمله پلوهاي مخلوطي است كه در شهرهاي جنوبي كشور خودمان نيز طبخ ميشود ولي در اينجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و به سبك و سياق اسپانيايي است؛ البته باتوجه به اينكه طبخ پلو در كشورهاي ديگر چندان با ذائقه ما هماهنگي ندارد، با تغيير كوچكي در دستور پخت، آن را خوشمزهتر كردهايم.
مواد لازم براي 4 نفر:
روغن | 2 قاشق سوپخوري |
پياز (خرد شود) | يك عدد |
كرفس (خرد شود) | 2 ساقه |
سير (خرد شود) | 2 حبه |
فلفل قرمز | يك قاشق چايخوري |
برگ بو | 2 عدد |
پودر ارگانو يا آويشن | يك قاشق چايخوري |
گوجه فرنگي (ريز خرد شود) | 4 عدد |
آب مرغ | 3 پيمانه |
رب گوجه فرنگي | يك قاشق سوپخوري |
برنج | يك و يكدوم پيمانه |
فيله ماهي سفيد (به تكههاي متوسط خرد شود) | 225 گرم |
ميگوي ريز | 130 گرم |
نمك و فلفل سياه | به ميزان لازم |
پيازچه | 4 عدد |
ميگوي درشت براي تزئين | 4 عدد |
طرز تهيه:
1. تابه كوچكي آماده كرده و پس از ريختن روغن داخل آن و قراردادن روي شعله اجاقگاز، پياز و كرفس خردشده را در آن سرخ كنيد. سپس مواد سرخشده را به قابلمه متوسطي منتقل كرده و سير، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگي، رب گوجهفرنگي و آب مرغ را به آن اضافه كنيد. در ظرف را بگذاريد و به مدت نيم ساعت آن را روي اجاقگاز حرارت دهيد.
2. پس از طي اين مدت، برنج را همراه نمك و فلفل سياه در قابلمه ريخته و نيم ساعت ديگر حرارت دهيد تا برنج نيمپز شود.
3. در اين فاصله در تابه كوچكي، كمي روغن ريخته و فيله ماهي سفيد را در آن تفت دهيد.
4. ميگوها را نيز در قابلمه كوچكي حاوي آب بريزيد و همراه كمي نمك بپزيد.
5. تكههاي ماهي را با ميگوي پختهشده روي برنج ريخته و در قابلمه را بگذاريد تا برنج كاملا پخته و آب اضافي آن نيز از بين برود.
نكته1:
براي دمكشيدن برنج قراردادن دمكني را روي در قابلمه فراموش نكنيد.
نكته2:
باتوجه به اينكه برنج اين غذا در اصل به حالت دان سرو ميشود، براي جلوگيري ازبههمچسبيدن برنج، پيش از قرار دادن دمكني، يك چهارم استكان آب سرد به آن اضافه كنيد.