جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۱۸ ۱۱ بازديد
موادلازم:
گوجه فرنگي درشت | ۵ عدد |
گوشت چرخ كرده | ۲۵۰ گرم |
پياز | يك عدد |
جعفري | ۱۵۰ گرم |
برنج | يك فنجان |
لپه | يك فنجان |
روغن يا كره | ۵ قاشق غذاخوري |
نمك و فلفل و دارچين | به مقدار كافي |
آب گوجه فرنگي | يك فنجان |
● طرز تهيه:
ابتدا گوشت را با پياز رنده شده سرخ كنيد. برنج و لپه را جداگانه بپزيد. سپس برنج، لپه، گوشت و پياز سرخ شده را با هم مخلوط كرده و نمك، فلفل و دارچين را به آن اضافه كنيد. قسمت بالاي گوجه فرنگي ها را برش بدهيد و داخل آنها را خالي كنيد. مخلوط آماده شده را داخل گوجه فرنگي ها بريزيد و از قسمت بريده شده گوجه فرنگي ها به عنوان در استفاده كنيد. سپس آنها را آهسته در داخل ظرف بچينيد و روي آن روغن، آب گوجه فرنگي و كمي آب ريخته و بگذاريد روي حرارت بپزد.