چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

اموزش درست كردن كالباس در خانه

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

اموزش درست كردن كالباس در خانه

۱۰ بازديد

مواد لازم :

 

گوشت مرغ بدون استخوان
1 كيلو (ميتوان از گوشت قرمز نيز به همين شيوه استفاده نمود)
سير
3 حبه
زرده ي تخم مرغ
3 عدد
آرد
3 قاشق غذا خوري
فلفل سياه5/0 قاشق مربا خوري
نمك1 قاشق مربا خوري
دارچينيك سوم قاشق مربا خوري
زنجبيليك پنجم قاشق مربا خوري
هل5/0 قاشق مربا خوري
ميخكاندازه ي يك عدس
جوز هندياندازه ي 2 عدس
روغن مايع2 قاشق غذا خوري

 

 

طرز تهيه :


گوشت مرغ را همراه سير ، 3 بار چرخ مي كنيم . آرد را در يك بشقاب الك كرده و تمام ادويه ها را به آن اضافه كرده و آن را خوب مخلوط كرده و دوباره الك كرده و به مرغ اضافه مي كنيم ، تخم مرغ را هم اضافه كرده و با دست خوب ورز مي دهيم . روغن مايع را اضافه كرده و آنقدر ماساژ مي دهيم تا مانند خمير در آيد .

 

فويل آلومينيم به عرض 60 سانت و طول يك متر را روي كابينت پهن كرده و مواد كالباس را روي آن گذاشته و خوب مي پيچيم و دو سر فويل را مانند شكلات خوب مي پيچيم و به مدت 45 دقيقه آن را بخار پز كرده ( با در دستگاه بخار پز كرده قرار مي دهيم ) بعد از اين آن را در داخل يخچال مي گذاريم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ي دلخواه بوش مي زنيم . « لازم به ذكر است كه ميزان ادويه ها حتما بايد به اندازه ي گفته شده باشد . »

 

نكته :( به جاي ميخك و جوز هندي مي توان از 5/0 قاشق مربا خوري آويشن استفاده شود . )



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد