مواد لازم :
گوشت مرغ بدون استخوان | 1 كيلو (ميتوان از گوشت قرمز نيز به همين شيوه استفاده نمود) |
سير | 3 حبه |
زرده ي تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 3 قاشق غذا خوري |
فلفل سياه | 5/0 قاشق مربا خوري |
نمك | 1 قاشق مربا خوري |
دارچين | يك سوم قاشق مربا خوري |
زنجبيل | يك پنجم قاشق مربا خوري |
هل | 5/0 قاشق مربا خوري |
ميخك | اندازه ي يك عدس |
جوز هندي | اندازه ي 2 عدس |
روغن مايع | 2 قاشق غذا خوري |
طرز تهيه :
گوشت مرغ را همراه سير ، 3 بار چرخ مي كنيم . آرد را در يك بشقاب الك كرده و تمام ادويه ها را به آن اضافه كرده و آن را خوب مخلوط كرده و دوباره الك كرده و به مرغ اضافه مي كنيم ، تخم مرغ را هم اضافه كرده و با دست خوب ورز مي دهيم . روغن مايع را اضافه كرده و آنقدر ماساژ مي دهيم تا مانند خمير در آيد .
فويل آلومينيم به عرض 60 سانت و طول يك متر را روي كابينت پهن كرده و مواد كالباس را روي آن گذاشته و خوب مي پيچيم و دو سر فويل را مانند شكلات خوب مي پيچيم و به مدت 45 دقيقه آن را بخار پز كرده ( با در دستگاه بخار پز كرده قرار مي دهيم ) بعد از اين آن را در داخل يخچال مي گذاريم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ي دلخواه بوش مي زنيم . « لازم به ذكر است كه ميزان ادويه ها حتما بايد به اندازه ي گفته شده باشد . »
نكته :( به جاي ميخك و جوز هندي مي توان از 5/0 قاشق مربا خوري آويشن استفاده شود . )