چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه كباب اسكندري

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه كباب اسكندري

۳ بازديد

 

نوع خاصي از كباب هست كه بصورت دونر كباب تركي آماده شده بهمراه سس و نان پيده (از بربري هم ميشه استفاده كرد) در كنار ماست سرو ميشود. گوشت (قرمز) مورد استفاده نه خيلي چرب و نه عاري از چربي بايد باشد. كبابي است

 

مخصوص كه در شهر بورسا (Bursa) در تركيه تهيه ميشود. براي اولين بار در سال ۱۸۶۷ ميلادي توسط اسكندر از شهر آنتاكيا (Antakya) شهري در جنوب تركيه هم مرز با سوريه به بورسا آورده شد و تا به امروز بصورت غذاي مخصوص بورسا طبخ ميشود البته در اكثر شهرهاي تركيه ميتوانيد در منوي رستورانها كباب اسكندر را ببينيد اما آنچه كه در بورسا درست ميشود طعمش بسيار متفاوت و لذيذتر است.

مواد لازم:

 

گوشت گوساله
۲۵۰ گرم
كره
۱۲۰ گرم
ماست
۱۰۰ گرم
نان پيده ويا بربري
نصف
آب گوشتيك ليوان
رب گوجه فرنگي و فلفليك قاشق غذا خوري (مخلوط)

 

 

طرز تهيه:

 

۱. گوشت را بسيار ناز (در حد مقواي جعبه شيريني) ببريد. (من معمولاً گوشت را از فريزر درآورده برش ميزنم) در ماهيتابه با مقدار كمي كره تفت دهيد.

 

۲. در ماهيتابه ديگر يك قاشق كره را آب نموده، رب اضافه كرده بهم بزنيد و آب گوشت را نيز اضافه نموده جوش كه آمد از روي اجاق برداريد.

 

۳. نان بربري را بصورت مربع هاي كوچك برش داده يك قاشق كره روي آنها بماليد. سپس در ماهيتابه و يا فرن كمي سرخش كنيد (نبايد خشك شود) ۲ الي ۳ دقيقه.

 

۴. قطعات كوچك نان را در بشقابي بگذاريد دو قاشق آب گوشت روي آنها بريزيد. سپس چند قاشق رب روي نانها بماليد.

 

۵. گوشتهايي كه خيلي نازك بريده بوديد و آماده شده را روي نان بگذاريد. باقيمانده رب را هم روي گوشت بماليد.

 

۶. كره باقيمانده را هم آب كرده روي كباب بريزيد. همراه با فلفل كبابي (فلفل تركي) و گوجه كبابي و ماست ميتوانيد ميل كنيد. ... و يا ماست را روي كبابها ريخته با هم بصورت مخلوط ميل كنيد



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد