جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۱۸ ۴ بازديد
مواد لازم:
سيب زميني پخته | ۶ عدد |
مارگارين آب شده | ۱الي ۲ قاشق غذاخوري |
روغن زيتون بدون بو | ۱ قاشق سوپ خوري |
هويج رنده شده | ۲ عدد |
شويد و يا جعفري | ۱بسته كوچك |
فلفل قرمز | ۱/۲ قاشق چاي خوري |
آبليمو تازه | ۱قاشق سوپ خوري |
نمك | به مقدار لازم |
● طرز تهيه
ابتدا سيب زميني پخته را پوست كنده و له كنيد. سپس مارگارين آب شده ، آبليمو ، نمك و روغن زيتون را به سيب زميني اضافه كرده و از اين مخلوط به اندازه يك گردو يا يك نارنگي برداشته و بصورت گلوله درآوريد و در شويد ( شسته و خرد كرده ) آغشته نمائيد. سپس در هويج (پوست گرفته و رنده شده ) وفلفل قرمز ( دانه درشت ) غلطانده و در ظرف بچينيد. از هر مواد ، ادويه و يا سبزي ديگري كه دوست داريد مي تواند استقاده نمائيد. مانند: كشمش- خلال بادام هندي- پنير مزه دار- يا از دانه هايي مانند كنجد و پرك غلات. براي تزئين هم مي توانيد از ماست چكيده با سير استفاده كنيد.