مواد لازم:
اسپاگتي رشته اي | 500 گرم |
سوسيس | 4 عدد خرد شده |
پياز ريز شده | 2 عدد |
سير ريز شده | 4 حبه |
فلفل دلمه سبز | 2 عدد ريزشده |
روغن زيتون | 2/1 ليوان |
گوجه فرنگي پوست كنده و رنده شده | 4 عدد |
رب گوجه فرنگي | 4 قاشق غذاخوري |
آب | 1 ليوان |
قرص عصاره مگي | 1 عدد |
زردچوبه | 2/1 قاشق مرباخوري |
پودر فلفل قرمز | 2/1 قاشق مرباخوري |
پودر اورگانو | كمي |
نمك | به مقدار لازم |
پنير پيتزاي رنده شده | 1 ليوان |
طرز تهيه:
1. اسپاگتي را طبق دستور روي پاكت آن مي پزيم. سپس آن را در صافي ريخته روي آن كمي آب سرد مي ريزيم تا به هم نچسبند و كنار مي گذاريم تا آب آن كاملا برود.
2. سوسيس ها را به صورت حلقه اي خرد كرده و هر كدام را به دو قسمت تكه مي كنيم. روغن را در ماهيتابه كمي گرم كرده اطراف سوسيس ها در روغن سرخ مي كنيم. سپس سير+پياز+فلفل دلمه اي را به سوسيس اضافه كرده و با قاشق چوبي هم مي زنيم تا بقيه مواد طلايي رنگ شود.
3. گوجه فرنگي هاي رنده شده+3 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي+1 ليوان آب را در ظرفي جداگانه با هم مخلوط مي كنيم.
4. سس گوجه فرنگي را به مخلوط سوسيس و سبزيجات اضافه كرده،عصاره مگي+زردچوبه+پودر فلفل قرمز+پودر اورگانو+نمك را به آن اضافه كرده. مواد بدست آمده را به مدت 5 دقيقه روي حرارت مي جوشانيم تا كمي غليظ شود.
5. اسپاگتي ها را به مواد اضافه كرده و با هم مخلوط مي كنيم سپس آن را در ظرف پيركسي با عمق زياد ريخته و روي مواد را پنير پيتزاي رنده شده مي ريزيم.
6. ظرف را به مدت نيم ساعت با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فر مي گذاريم.
بعد آن را از فر خارج كرده و روي آن را با جعفري خرد شده تزئين مي كنيم.