چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه اسپاگتي مكزيكي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه اسپاگتي مكزيكي

۳ بازديد

 

مواد لازم:


اسپاگتي رشته اي
500 گرم
سوسيس
4 عدد خرد شده
پياز ريز شده
2 عدد
سير ريز شده
4 حبه
فلفل دلمه سبز2 عدد ريزشده
روغن زيتون2/1 ليوان
گوجه فرنگي پوست كنده و رنده شده4 عدد
رب گوجه فرنگي4 قاشق غذاخوري
آب1 ليوان
قرص عصاره مگي1 عدد
زردچوبه2/1 قاشق مرباخوري
پودر فلفل قرمز2/1 قاشق مرباخوري
پودر اورگانوكمي
نمكبه مقدار لازم
پنير پيتزاي رنده شده1 ليوان

 

 

 

طرز تهيه:


1. اسپاگتي را طبق دستور روي پاكت آن مي پزيم. سپس آن را در صافي ريخته روي آن كمي آب سرد مي ريزيم تا به هم نچسبند و كنار مي گذاريم تا آب آن كاملا برود.


2. سوسيس ها را به صورت حلقه اي خرد كرده و هر كدام را به دو قسمت تكه مي كنيم. روغن را در ماهيتابه كمي گرم كرده اطراف سوسيس ها در روغن سرخ مي كنيم. سپس سير+پياز+فلفل دلمه اي را به سوسيس اضافه كرده و با قاشق چوبي هم مي زنيم تا بقيه مواد طلايي رنگ شود.


3. گوجه فرنگي هاي رنده شده+3 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي+1 ليوان آب را در ظرفي جداگانه با هم مخلوط مي كنيم.


4. سس گوجه فرنگي را به مخلوط سوسيس و سبزيجات اضافه كرده،عصاره مگي+زردچوبه+پودر فلفل قرمز+پودر اورگانو+نمك را به آن اضافه كرده. مواد بدست آمده را به مدت 5 دقيقه روي حرارت مي جوشانيم تا كمي غليظ شود.


5. اسپاگتي ها را به مواد اضافه كرده و با هم مخلوط مي كنيم سپس آن را در ظرف پيركسي با عمق زياد ريخته و روي مواد را پنير پيتزاي رنده شده مي ريزيم.


6. ظرف را به مدت نيم ساعت با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فر مي گذاريم.


بعد آن را از فر خارج كرده و روي آن را با جعفري خرد شده تزئين مي كنيم.




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد