مـــــــواد لازم :
اسفناج خرد شده | ۴ پيمانه |
پياز متوسط | يك عدد |
روغن مايع | ۳ قاشق سوپخوري |
پودر ژله قرمز رنگ | يك چهارم پيمانه |
فلفل دلمه اي | يك عدد |
فيله ماهي با ضخامت حدود ۳ سانتي متر | ۴۵۰ گرم |
نمك | يك چهارم قاشق چايخوري |
فلفل سياه | يك چهارم قاشق چايخوري |
سركه | يك قاشق سوپخوري |
● طـــــــرز تهيه :
اسفناج هاي خرد شده را درون يك كاسه بزرگ بريزيد و كنار بگذاريد . پياز را از وسط به چهار قسمت تقسيم كرده . ورقه ورقه برش دهيد، درون ماهيتابه ، يك قاشق سوپخوري روغن ريخته و پيازها را با حرارت ملايم تفت بدهيد تا طلايي رنگ بشوند. يك قاشق سوپخوري پودر ژله به پياز اضافه كرده كمي هم بزنيد . فلفل دلمه اي را به شكل نوارهاي باريك برش داده به مخلوط بيفزاييد .
آنها را به مدت يك دقيقه ديگر بپزيد. ماهيتابه را از روي شعله گاز برداشته و مخلوط پياز را به اسفناج اضافه كنيد . روي كاسه را بپوشانيد و كنار بگذاريد . فيله ماهي را به چهار قسمت مساوي تقسيم كرده و كمي نمك و فلفل روي آنها بپاشيد . همان ماهيتابه را تميز كرده و دو قاشق سوپخوري روغن باقيمانده را درون آن بريزيد تا گرم شود . سپس فيله هاي ماهي را به مدت دو دقيقه در آن سرخ كنيد . حرارت را كاملاملايم كنيد و فيله ها را به مدت ۵ دقيقه ديگر بپزيد . فيله ها را در نهايت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روي آنها را بپوشانيد تا گرم بمانند . باقيمانده پودر ژله را درون ماهيتابه ريخته، آن را حرارت دهيد، سپس اين ژله را با قاشق روي فيله ها بريزيد . مخلوط اسفناج و پياز را كمي قبل از سرو با سركه مخلوط كرده ، اطراف فيله ها را با آن تزئين كنيد .