چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

غذايي فوري براي مهمان هاي سرزده

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

غذايي فوري براي مهمان هاي سرزده

۴ بازديد

 

زياد پيش مي‌آيد كه شما مهماني را براي ناهار يا شام نگه مي‌داريد. در اين مواقع بايد بتوانيد يك غذاي سريع ولي در حين حال آبرودار، بار بگذاريد تا از خجالت مهمان‌ها دربيابيد و به دردسر هم نيفتيد. براي اين منظور، توصيه مي‌كنيم اين 3 نكته را از ما داشته باشيد:

 

1) فر يا گاز را گرم كنيد: قبل از اين‌كه حتي دستانتان را براي پخت غذا بشوييد، گاز يا فر را روشن كنيد تا داغ شود. حتي مي‌توانيد كتري را روي گاز بگذاريد تا جوش بيايد. در اين صورت 15 دقيقه تا گرم شدن فر، جلو مي‌افتيد.


2) سازمان‌دهي كنيد: رمز آشپزي سريع، مديريت مواد و وسايل است. تمام موادغذايي و ظروف را آماده كنار دست‌تان بچينيد. دستور چند غذاي ساده را از قبل به خاطر بسپاريد تا مجبور نباشيد دنبال آن برويد.


3) اندازه‌ها را كم كنيد: سومين فرمان براي موفقيت در آشپزي سريع در ايام عيد، اندازه‌ي غذاست. هر چه اندازه و مقدار مواد اوليه كمتر باشد، غذا سريع‌تر آماده مي‌شود.

 


اگر مهمانتان را از قبل براي شام يا ناهار دعوت كرده‌ايد، فرصت داريد در ايام عيد هم غذاهاي تشريفاتي بپزيد و سفره‌ي رنگيني تدارك ببينيد. چند دستور غذاي پرزحمت‌تر هم برايتان نوشته‌ايم كه‌مي‌توانيد يكي از اين غذاها را براي پذيرايي از مهمانان نوروزي دعوت شده از‌قبل،‌بپزيد.

 

 كوفته


چه‌مي‌خواهيم؟


گوشت
250 گرم
جعفري ساطوري
200 گرم
برنج نيم‌پز
يك استكان
پياز سرخ‌كرده
3قاشق غذاخوري
رب گوجه‌فرنگييك قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي3 عدد
فلفل دلمه‌اي2 عدد
نمك و فلفل و ادويه و زردچوبهبه ميزان لازم
تخم‌مرغ1 عدد
آبليمو1 قاشق غذاخوري
شكر1 قاشق چايخوري

 

چه‌ كار كنيم؟


گوشت را با 2 قاشق پياز سرخ‌كرده و ادويه و زردچوبه و فلفل كاملا ورز دهيد. سپس سبزي و برنج و تخم‌مرغ را اضافه كنيد و باز ورز بدهيد تا حالت چسبندگي پيدا كند.


سپس از اين مايع، گلوله‌هايي به اندازه 2تا تخم مرغ برداريد و در روغن داغ سرخ كنيد و برگردانيد تا همه طرفشان سرخ شود.


حالا در روغن باقيمانده، رب را تفت بدهيد و فلفل و نمك و شكر و آبليمو و سپس پياز سرخ‌كرده و يك ليوان آب را بيفزاييد و بگذاريد جوش بيايد. اين، سس كوفته شماست. فلفل دلمه و گوجه‌فرنگي را حلقه كنيد و كف يك قابلمه‌ي بزرگ، 1 رديف از هر كدام بچينيد و سپس روي آنها كوفته‌هاي سرخ‌كرده را فقط در يك رديف بچينيد و يك رديف ديگر از گوجه‌فرنگي و فلفل دلمه‌اي روي آنها بچينيد.


بعد نصف سس را كه بايد جوش باشد تا كوفته‌ها وانرود، رويشان بريزيد. بعد از يك ربع، بقيه‌ي سس را روي كوفته‌ها بريزيد. تقريبا بعد از يك ربع ديگر، وقتي كوفته 4 تا 5 قاشق غذاخوري آب داشت، غذا حاضر است. كوفته‌ها را در ظرف تخت بچينيد و آبش را همراه گوجه‌فرنگي و فلفل پخته، مانند سس، روي آن بدهيد.

 

بيف استروگانف


چه‌مي‌خواهيم؟

 

 

 

 

گوشت مغز ران گوساله يا راسته پاك كرده
يك كيلو
روغن يا كره
100 گرم
پياز متوسط
3 تا 4 عدد
آرد
يك قاشق سوپ‌خوري سرخالي
خامه150 گرم
سيب‌زميني پشندي1 كيلو و نيم
نمك و فلفلبه مقدار كافي
روغنفراوان براي سرخ‌كردن سيب‌زميني
سس سفيديك دوم پيمانه


 

چه‌ كار كنيم؟


پياز را خلال كنيد و در روغن سرخ كنيد تا طلايي شود. گوشت را ورقه‌ورقه و بعد خلال كنيد و بشوييد و داخل پياز بريزيد. حرارت را ملايم كنيد و در ظرف را بگذاريد تا گوشت بپزد، ولي زياد له نشود و آب گوشت تمام شود. بعد آرد را داخل گوشت بريزيد. نصف ليوان آب اضافه كنيد و بگذاريد دو سه جوش بزند و سس آن غليظ شود.

 

سيب‌زميني‌ها را پوست بكنيد و با دست يا ماشين مخصوص، بلند و باريك، به نازكي چوب كبريت، خلال كنيد و بشوييد و در صافي بريزيد تا آبش كاملا گرفته شود. روغن را خوب داغ كنيد و سيب‌زميني را داخل روغن سرخ كنيد. سيب‌زميني را زياد در روغن هم نزنيد، چون له مي‌شود؛ فقط گاهي با احتياط آنها را جابه‌جا كنيد. وقتي سيب‌زميني سرخ و برشته شد با كفگير از داخل روغن بيرون آوريد و در صافي بريزيد تا روغن اضافي‌اش گرفته شود. گوشت را در ديس قرار دهيد، خامه و سس سفيد را روي گوشت بدهيد و سيب‌زميني آماده را در اطراف گوشت بريزيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد