جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۱۹ ۴ بازديد
مواد لازم:
گردو يا بادام | به مقدار لازم |
نشاسته | 350 گرم |
آب | يك و يك دوم ليوان |
گلاب | يك دوم ليوان |
شكر | 300 گرم |
كره ي پاستوريزه | 1 قاشق غذاخوري |
پودر نارگيل | به مقدار لازم |
نشاسته ذرت | به مقدار لازم |
طرزتهيه:
ايتدا آب و نشاسته رو با هم خوب مخلوط كردم بعد شكر رو اضافه كردم خوب هم زدم تا مخلوط شدن بعد گلاب رو اضافه كردم و گذاشتم روي حرارت ملايم مرتب هم زدم تا احساس كردم داره سفت ميشه قبل از اينكه سفت بشه از روي حرارت برداشتم اما مرتب هم ميزدم بعد كره نداشتم يك قاشق روغن مايع اضافه كردم و باز هم زدم تا كاملا مواد مخلوط شد و مثل يه گلوله وسط ظرفم بود بعد چند دقيقه در دماي محيط موند بعد ميتونين روي كاغذ روغني اين كار رو انجام بدين يا پلاستيك پهن كنين.
چند رنگ رو روي هم ميزاريم و بعد گردو يا بادوم رو يك طرف رولت ميزاريم و بعد ميپيچيم .
من رنگ قرمز رو با آب لبو و رنگ قهوه اي با پودر كاكايو و رنگ زرد رو با پودر كاسترد درست كردم .
چند ساعت در يخچال ميزاريم باشه و بعد برش ميدهيم و با پودر نارگيل تزيين ميكنيم .