جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۱۹ ۳ بازديد
مواد لازم:
گوشت مرغ پخته و خلال شده | 2/1و1 پيمانه |
كرفس خلال شده | 1 پيمانه |
هويج خلال شده | 2/1 پيمانه |
فلفل دلمه خلال شده | 2/1 پيمانه |
قارچ ورقه شده | 1 پيمانه |
ذرت پخته شده | 2/1 پيمانه |
پياز سرخ شده | 1 قاشق سوپخوري |
گوجه فرنگي تخم گرفته و خلال شده | 2/1 پيمانه |
كره | 1 قاشق غذا خوري |
سويا سس | مقداري |
طرز تهيه :
روغن را داخل تابه ريخته كمي كه گرم شد،گوشت و پياز سرخ شده را با هم تفت دهيد، آن گاه گوشت و پياز رااز داخل تابه برداريد و به جاي آن فلفل دلمه اي را كمي تفت داده ، هويج و كرفس رادر تابه ريخته كمي همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگي خلال شده را به مواد اضافه كنيد وكم كم هم بزنيد هنگامي كه همه ي مواد پخته شد ، گوشت و پياز و سوياسس را به مواد افزوده كمي تفت بدهيد.
اين غذا فقط باتفت دادن پخته مي شود.
از گوشت فرمز يا ماهي يا ميگو نيز مي توان استفاده كرد ، فقط حرارت بايد تند و يكنواخت باشد