چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه خورش رنگين كمان

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه خورش رنگين كمان

۳ بازديد

مواد لازم:


گوشت مرغ پخته و خلال شده
2/1و1 پيمانه
كرفس خلال شده
1 پيمانه
هويج خلال شده
2/1 پيمانه
فلفل دلمه خلال شده
2/1 پيمانه
قارچ ورقه شده1 پيمانه
ذرت پخته شده2/1 پيمانه
پياز سرخ شده1 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي تخم گرفته و خلال شده2/1 پيمانه
كره1 قاشق غذا خوري
سويا سسمقداري

 

 

 

طرز تهيه :


روغن را داخل تابه ريخته كمي كه گرم شد،گوشت و پياز سرخ شده را با هم تفت دهيد، آن گاه گوشت و پياز رااز داخل تابه برداريد و به جاي آن فلفل دلمه اي را كمي تفت داده ، هويج و كرفس رادر تابه ريخته كمي همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگي خلال شده را به مواد اضافه كنيد وكم كم هم بزنيد هنگامي كه همه ي مواد پخته شد ، گوشت و پياز و سوياسس را به مواد افزوده كمي تفت بدهيد.

 

اين غذا فقط باتفت دادن پخته مي شود.

 


از گوشت فرمز يا ماهي يا ميگو نيز مي توان استفاده كرد ، فقط حرارت بايد تند و يكنواخت باشد




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد