چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

طرزتهيه شنسل ماهي قزل آلا

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرزتهيه شنسل ماهي قزل آلا

۴ بازديد

ماهي قزل آلا 4/1پيمانه
زعفران(ساييده حل شده در آب جوش) 2/1 قاشق چايخوري
پودر سير 1قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

تخم مرغ

 2عدد
آرد به ميزان لازم
پودر 

سوخاري

 به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
ورقه بادام 100 گرم

شنسل ماهي قزل آلا - ماهي - آموزش آشپزي


غذاهاي دريايي انواع ماهي - طرز تهيه شنيسل ماهي قزل آلا



طرز تهيه :

آبشش هاي ماهي را بيرون آورده شكم آن را برش دهيد. پس از تميز كردن, شستن , خشك كردن , تيغ آنرا يك تكه خارج مي كنيم . سويا سس و زعفران و پودر سير و كمي نمك و فلفل را مخلوط نموده به وسيله قلم مو به تمامي قسمت هاي ماهي ماليده ,

تخم مرغ

 را در ظرفي شكسته با چنگال مي زنيم و بعد در پودر 

سوخاري

 مي غلطانيم . مقداري روغن در تابه ريخته روي حرارت مي گذاريم . داغ كه شد, ماهي را در آن سرخ مي كنيم . يك طرف ماهي كه سرخ شد 

برگر

دانده طرف ديگر را سرخ مي كنيم و ورقه هاي بادام را اضافه نموده تا طلائي شود . البته مطابق تصويرهاي داده شده مي توانيد تيغ ماهي را بيرون نياوريد و آنرا بصورت درسته شنيتسل كنيد. 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد