جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۱۹ ۴ بازديد
ماهي قزل آلا 4/1پيمانه
زعفران(ساييده حل شده در آب جوش) 2/1 قاشق چايخوري
پودر سير 1قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
تخم مرغ
2عددآرد به ميزان لازم
پودر
سوخاري
به ميزان لازمروغن به ميزان لازم
ورقه بادام 100 گرم
غذاهاي دريايي انواع ماهي - طرز تهيه شنيسل ماهي قزل آلا
طرز تهيه :
آبشش هاي ماهي را بيرون آورده شكم آن را برش دهيد. پس از تميز كردن, شستن , خشك كردن , تيغ آنرا يك تكه خارج مي كنيم . سويا سس و زعفران و پودر سير و كمي نمك و فلفل را مخلوط نموده به وسيله قلم مو به تمامي قسمت هاي ماهي ماليده ,