چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه كباب كوبيده دورنگ

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه كباب كوبيده دورنگ

۳ بازديد

 

مواد لازم براي كوبيده مرغ:

 

گوشت مرغ چرخكرده
500 گرم
دنبه ي گوسفند
50 گرم
پياز متوسط رنده شده آبگرفته
1 عدد متوسط
نمك و فلفل و زعفران
به ميزان لازم

 

 


مواد لازم براي كوبيده گوشت:

 

گوشت چرخكرده گوسفند
500 گرم
پياز رنده شده آبگرفته
1 عدد متوسط
نمك و فلفل
به ميزان لازم
گوجه فرنگي ،جعفري،ريحان و ليموترش
براي تزئين

 

 

 

 

طرز تهيه:


1. گوشت مرغ را همراه با دنبه چرخكرده گوسفند،پياز رنده شده و نمك و فلفل و زعران با هم مخلوط كنيد و حدود 5 دقيقه خوب ورز دهيد.

 

2. گوشت گوسفند را هم به همين ترتيب،با پياز رنده شده آبگرفته و نمك و فلفل مخلوط كرده و كاملا ورز دهيد و هر دو گوشت عمل آمده را جداگانه به مدت يك ساعت در يخچال نگه داريد.

 

3. اكنون اول گوشت گوسفند را به سيخ بكشيد و نصف ديگر سيخ را گوشت مرغ بكشيد و با انگشت آن را حالت دهيد.

 

4. كباب دو رنگ را روي كباب پز بگذاريد و سيخ كباب را مرتبا پشت و رو كنيد تا كباب نسوزد.

 

5. بعد از پخت كباب را در ظرف كشيده و با گوجه فرنگي كباب شده و جعفري و ريحان و ليمترش تزئين كنيد.




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد