جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۱۹ ۳ بازديد
مواد لازم براي كوبيده مرغ:
گوشت مرغ چرخكرده | 500 گرم |
دنبه ي گوسفند | 50 گرم |
پياز متوسط رنده شده آبگرفته | 1 عدد متوسط |
نمك و فلفل و زعفران | به ميزان لازم |
مواد لازم براي كوبيده گوشت:
گوشت چرخكرده گوسفند | 500 گرم |
پياز رنده شده آبگرفته | 1 عدد متوسط |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
گوجه فرنگي ،جعفري،ريحان و ليموترش | براي تزئين |
طرز تهيه:
1. گوشت مرغ را همراه با دنبه چرخكرده گوسفند،پياز رنده شده و نمك و فلفل و زعران با هم مخلوط كنيد و حدود 5 دقيقه خوب ورز دهيد.
2. گوشت گوسفند را هم به همين ترتيب،با پياز رنده شده آبگرفته و نمك و فلفل مخلوط كرده و كاملا ورز دهيد و هر دو گوشت عمل آمده را جداگانه به مدت يك ساعت در يخچال نگه داريد.
3. اكنون اول گوشت گوسفند را به سيخ بكشيد و نصف ديگر سيخ را گوشت مرغ بكشيد و با انگشت آن را حالت دهيد.
4. كباب دو رنگ را روي كباب پز بگذاريد و سيخ كباب را مرتبا پشت و رو كنيد تا كباب نسوزد.
5. بعد از پخت كباب را در ظرف كشيده و با گوجه فرنگي كباب شده و جعفري و ريحان و ليمترش تزئين كنيد.