مواد لازم:
گوشت گوساله كم چربي يا گوشت بوقلمون | 500 گرم |
برنج قهوه اي | 1 فنجان |
سيب زميني پخته بزرگ تو خالي (داخل آن را خالي كنيد) | 4 عدد |
نمك | 2/1 قاشق چايي خوري |
فلفل براي طعم دار كردن | مقداري |
نخودفرنگي پخته شده | 2/1 فنجان |
پياز قرمز خرد شده | 4/1 فنجان |
پنير پارميگيانو (پنير ايتاليايي) | 2/1 فنجان |
جعفري خرد شده | 1 قاشق چايي خوري |
خرده نان (نان سفيد) | 1فنجان |
روغن زيتون | 2 قاشق چايي خوري |
سير كوچك ، خرد شده | 1عدد |
ارزش غذايي:
كالري | 390 كيلوكالري |
كربوهيدرات | 44 گرم |
فيبر | 5 گرم |
چربي | 16 گرم |
پروتئين | 17 گرم |
قند | 8 گرم |
طرز تهيه:
1- فر را روشن كنيد و حرارت آن را روي 350 درجه تنظيم كنيد.
2- گوشت گوساله يا بوقلمون را در يك ماهيتابه با حرارت بالا سرخ كنيد آن را با قاشق زير و رو كنيد تا سرخ شود و سپس آن را از ماهيتابه خارج كرده و به يك كاسه بزرگ منتقل كنيد.
3- برنج سرخ كرده را به گوشت اضافه كنيد.
4- سيب زميني هاي پخته را با يك قاشق چايي خوري خالي كنيد و مقداري از گوشت و برنج سرخ شده داخل كاسه را داخل آنها بريزيد. سپس نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد.
5- نخود فرنگي ، پياز و 4/1 پنير ، جعفري و باقيمانده نمك و فلفل را به مخلوط برنج اضافه كنيد. آن را با هم مخلوط كنيد. مايع داخل سيب زميني ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوري بين 4 سيب زميني تقسيم كنيد . باقيمانده پنير ، خرده نان ها ، روغن و سير را نيز در يك كاسه كوچك با هم مخلوط كنيد.آن را روي سيب زميني و مخلوط داخل آن بريزيد.
6- سيب زميني ها را داخل فر گذاشته و بگذاريد به خوبي بپزند تا حدي كه سيب زميني ها كاملا سفت و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلايي در بيايد. غذا آماده سرو است.