چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه سيب زميني شكم پر

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه سيب زميني شكم پر

۴ بازديد

 

مواد لازم:

 

 

گوشت گوساله كم چربي يا گوشت بوقلمون
500 گرم 
برنج قهوه اي
1 فنجان 
سيب زميني پخته بزرگ تو خالي (داخل آن را خالي كنيد)
4 عدد
نمك
2/1 قاشق چايي خوري
فلفل براي طعم دار كردنمقداري
نخودفرنگي پخته شده2/1 فنجان
پياز قرمز خرد شده4/1 فنجان
پنير پارميگيانو (پنير ايتاليايي)2/1 فنجان
جعفري خرد شده1 قاشق چايي خوري
خرده نان (نان سفيد)1فنجان
روغن زيتون2 قاشق چايي خوري
سير كوچك ، خرد شده1عدد

 


ارزش غذايي:

 

كالري
390 كيلوكالري
كربوهيدرات
44 گرم
فيبر
5 گرم
چربي
16 گرم
پروتئين17 گرم
قند8 گرم

 

 

طرز تهيه:


1- فر را روشن كنيد و حرارت آن را روي 350 درجه تنظيم كنيد.


2- گوشت گوساله يا بوقلمون را در يك ماهيتابه با حرارت بالا سرخ كنيد آن را با قاشق زير و رو كنيد تا سرخ شود و سپس آن را از ماهيتابه خارج كرده و به يك كاسه بزرگ منتقل كنيد.


3- برنج سرخ كرده را به گوشت اضافه كنيد.


4- سيب زميني هاي پخته را با يك قاشق چايي خوري خالي كنيد و مقداري از گوشت و برنج سرخ شده داخل كاسه را داخل آنها بريزيد. سپس نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد.


5- نخود فرنگي ، پياز و 4/1 پنير ، جعفري و باقيمانده نمك و فلفل را به مخلوط برنج اضافه كنيد. آن را با هم مخلوط كنيد. مايع داخل سيب زميني ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوري بين 4 سيب زميني تقسيم كنيد . باقيمانده پنير ، خرده نان ها ، روغن و سير را نيز در يك كاسه كوچك با هم مخلوط كنيد.آن را روي سيب زميني و مخلوط داخل آن بريزيد.


6- سيب زميني ها را داخل فر گذاشته و بگذاريد به خوبي بپزند تا حدي كه سيب زميني ها كاملا سفت و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلايي در بيايد. غذا آماده سرو است.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد