جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۱۹ ۴ بازديد
مواد مورد نياز براي سه نقر:
كشك | نيم كيو پاستوريزه و يا خانگي ساييده شده و جوشيده |
نعنا خشك ساييده شده | ۲ قاشق غذا خوري |
پياز خرد شده | يك عدد بزرگ |
گردو خرد شده | ۱۰۰ گرم |
روغن براي سرخ كردن | مقداري |
نمك و فلفل و زردچوبه | به ميزان لازم |
طرز تهيه:
- ابتدا پياز را در مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس نعنا خشك و كمي زردچوبه به آن اضافه كنيدو بسيار كم تفت دهيد.
- سپس كشك را با حدود يك ليوان آب رقيق كنيد و به مواد سرخ شده اضافه نماييد و هم بزنيد تا جوش بيايدو يكي دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.
- سپس نمك و فلفل و گردو را اضافه كنيد. و در كاسه سرو كنيد.
-معمولا اين غذا را با نان سنگك تريد نموده و نوش جان مي كنند.