جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۱۹ ۴ بازديد
طرز تهيه سس قرمز(كچاپ)
مواد لازم:
فلفل قرمز خرد شده | 250 گرم |
سركه | دو قاشق سوپخوري |
نمك | به مقدار لازم |
پياز خرد شده | 1 عدد |
طرز تهيه:
ابتدا فلفل و پياز را در مخلوط كن بريزيد تا به صورت پوره درآيد. سپس به ظرف مورد نظر منتقل كنيد. سركه و نمك را به مواد اضافه كرده و تمام مواد را با هم مخلوط كنيد تا به صورت يكدست درآيد. اين سس براي غذاهاي گوشتي و مرغ و سوسيس نيز مناسب است.