جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۱۹ ۵ بازديد
مواد لازم:
قارچ خرد شده | نصف ليوان |
پياز خرد شده | نصف ليوان |
كره | ۲ قاشق غذاخوري |
شير | سه و يك چهارم ليوان |
پودر جوز هندي، پودر سير، نمك و فلفل | به مقدار كم |
آرد ذرت | ۲ قاشق مرباخوري |
اسفناج | يك كيلوگرم |
پنير خامه اي | ۱۱۵ گرم |
طرز تهيه:
* قارچ را روي حرارت ملايم با كره تفت دهيد تا نرم شود.
* ۳ ليوان شير و ادويه به قارچ اضافه كنيد و بگذاريد به جوش بيايد.
* آرد ذرت را با يك چهارم ليوان شير مخلوط كنيد و به تدريج به مواد قارچ اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند.
* سوپ را مرتب هم بزنيد تا غليظ شود سپس بگذاريد روي حرارت كم به مدت ۵ دقيقه بپزد.
* اسفناج خرد شده و كاملا آب گرفته را به همراه پنير خامه اي به سوپ اضافه كنيد و در حالي كه مرتب هم مي زنيد بگذاريد اسفناج پخته شود و پنير نيز كاملا آب شود.