چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

اموزش پخت سوپ قارچ و اسفناج

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

اموزش پخت سوپ قارچ و اسفناج

۵ بازديد

مواد لازم:


 

 
قارچ خرد شده
نصف ليوان
پياز خرد شده
نصف ليوان
كره
۲ قاشق غذاخوري
شير
سه و يك چهارم ليوان
پودر جوز هندي، پودر سير، نمك و فلفلبه مقدار كم
آرد ذرت۲ قاشق مرباخوري
اسفناجيك كيلوگرم
پنير خامه اي۱۱۵ گرم

 

 

 

 

 

 

طرز تهيه:


* قارچ را روي حرارت ملايم با كره تفت دهيد تا نرم شود.

 

* ۳ ليوان شير و ادويه به قارچ اضافه كنيد و بگذاريد به جوش بيايد.

 

* آرد ذرت را با يك چهارم ليوان شير مخلوط كنيد و به تدريج به مواد قارچ اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند.



سوپ را مرتب هم بزنيد تا غليظ شود سپس بگذاريد روي حرارت كم به مدت ۵ دقيقه بپزد.



اسفناج خرد شده و كاملا آب گرفته را به همراه پنير خامه اي به سوپ اضافه كنيد و در حالي كه مرتب هم مي زنيد بگذاريد اسفناج پخته شود و پنير نيز كاملا آب شود.




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد