چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۴

اموزش پخت كلوچه گوشت

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

اموزش پخت كلوچه گوشت

۵ بازديد

مواد لازم :


سير
دو حبه
مغز نان باگت
2/1 1 پيمانه
شير
2/1 پيمانه
پياز
1 عدد
روغن براي سرخ كردنمقداري
گوشت چرخ كرده500 گرم
جعفري ساطوري3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و ادويه كاريبه ميزان لازم
تخم مرغ1 عدد
پنير گودا80 گرم

 

 

طرز تهيه :

مغز نان باگت را در شير خيس كرده پياز را با رنده درشت رنده مي كنيم و در كمي روغن تف مي دهيم , سير را ريز خرد نموده و به پياز اضافه مي كنيم . گوشت چرخ كرده را در ظرفي ريخته ورز مي دهيم تا چسبندگي پيدا كند . پياز, جعفري خرد شده , رب گوجه فرنگي , نمك , فلفل , ادويه كاري و مغز نان باگت خيس شده در شير را به گوشت اضافه كرده و همراه تخم مرغ خوب ورز مي دهيم .

 

از مايه مقداري برداشته وبه صورت كلوچه گرد در مي آوريم و در آرد مي غلطانيم و در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ مي كنيم. (حرارت خيلي ملايم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سيني فر قرار مي دهيم . پنير گودا را رنده نموده و روي هر كلوچه مقداري مي ريزيم . فر را از قبل روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده , سيني را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الي بيست دقيقه قرار مي دهيم.




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد