جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۸:۱۹ ۴ بازديد
مواد لازم :
گل كلم بزرگ | 1 عدد |
هويج | 1 كيلو |
خيار | 2 كيلو |
لوبيا سبز | 200 گرم |
موسير | 150 گرم |
كلم برگ | 1 عدد |
تمبر هندي | 2 بسته |
نمك | به مقدار لازم |
سبزي ترشي | 1 كيلو |
فلفل دلمه | 1 كيلو |
سير | 0/5 كيلو |
بادمجان | 1 كيلو |
زرد چوبه | 5 قاشق غذاخوري |
فلفل سبز | 750 گرم |
كرفس ريز | 2 شاخه |
ادويه ترشي | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
همه مواد را بشوييد و وقتي آبشان كاملاٌ رفت ، خرد كنيد . سير و فلفل دلمه را چرخ كنيد . موسير را 12 ساعت خيس كنيد ، سپس بگذاريد خشك شود . بادمجان ريز ترشي را با سركه بجوشانيد ، سپس آبكش كنيد تا آبش خوب برود . آنگاه خرد كنيد . تمبر را در سركه حل واز صافي رد كنيد . همه مواد را بايد بگذاريد كاملا آبشان برود . در ظروف ترجيحاٌ شيشه اي مواد را لايه لايه همراه با نمك وادويه بريزيد و از سركه پر كنيد .
منبع : بيتوته