سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۰۴

كيك بستني ميوه اي با فيت و فان

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

كيك بستني ميوه اي با فيت و فان

۵ بازديد


مواد لازم : 
دسر وانيلي فيت و فان 1 بسته
شير 2 ليوان
روغن جامد يا كره ۷۵ گرم
شكر 2/1 پيمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانيل 8/1 قاشق چايخوري
بيكينگ پودر ۲ قاشق چايخوري
ارد ۱۲۵ گرم
اب 3/1 پيمانه
بستني وانيلي ۱ بسته
ميوه ( توت.شاه توت.تمشك.انگور ) مقدار لازم
طرز تهيه : 
فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود ، كره و شكر را با همزن برقي انقدر بزنيد تا كرم رنگ شود.
سفيده ها و زرده هاي تخم مرغ را جدا كنيد ( درون سفيده نبايد اثري از زرده باشد ) ، زرده هاي تخم مرغ را تك تك به مخلوط شكر و كره اضافه كنيد ( پس از ريختن هر زرده انرا به مدت ۳۰ ثانيه بزنيد ) ، وانيل را نيز افزوده و مخلوط كنيد.
ارد و بيكينگ پودر را مخلوط كرده و چند بار الك كنيد تا ارد سبك شود ، ارد را دو قسمت كنيد ، نيمي از ارد را به مخلوط شكر و تخم مرغ اضافه كنيد و با همزن برقي بزنيد ، نيمي ديگر از اردها را با اب مخلوط كنيد و به مدت ۱ دقيقه با همزن برقي بزنيد سپس به مخلوط اصلي اضافه نمائيد.
سفيده هاي تخم مرغ را در كاسه اي تميز ( كاسه و پره هاي همزن بايد بدون چربي و لكه باشد ) و نوك قاشق نمك انقدر بزنيد تا بافتي ابري پيدا كند و سفت شود ( با برگرداندن ظرف سفيده نريزيد ) ، سفيده هاي فرم گرفته را درون مواد اصلي ريخته و بسيار ارام و دوراني مخلوط كنيد تا هوا داخل مخلوط شود ( سرعت عمل مانع از بافت خوب كيك ميشود ).
درون قالب فر را چرب كنيد و مواد را درون قالب بريزيد و داخل فري كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن كرده ايد به مدت ۳۰ دقيقه قرار دهيد ، پس از اين مدت زمان فر را باز كنيد و كيك را چك نمائيد ( وقتي چنگالي در مركز كيك ميزنيد ، نبايد چيزي به ان چسبيده باشد ).
كيك را از فر خارج نموده و پس از ۱۰ – ۲۰ دقيقه از قالب اصلي خارج كنيد ، كيك را به مدت ۱ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا خنك شود.
سرو كيك بستني : ميوه ها را پس از شستشو داخل يخچال قرار دهيد تا خنك شوند ، بستني اي كه در فريزر قرار داده بوديد خارج كرده و با همزن كمي بزنيد تا بافتي نرم پيدا كند ، ميوه ها را اماده كنيد و اگر نياز به برش دارند بصورت لايه اي برش بزنيد.
كيك را بسته به اندازه اي كه دارد به چند قسمت برش بزنيد ، براي سرو يك لايه كيك در كف ظرف قرار دهيد ، با كاردك كمي بستني روي كيك بزنيد و پخش كنيد سپس مقداري ميوه روي بستني بگذاريد ، لايه اي كيك روي ميوه قرار دهيد و … به همين ترتيب چند لايه بچينيد ، دسر فيت و فان را با 2 ليوان شير سرد مخلوط كرده و روي كيك مي ريزيم.پس از اماده شدن به مدت ۱۵ دقيقه داخل فريزر قرار دهيد تا كمي سفت شود انگاه سرو نمائيد.
نكته ها : ميتوانيد از كيك هاي اماده استفاده كنيد ، همچنين بجاي بستني ميتوانيد از دسر فيت و فان استفاده كنيد جايگزين كنيد ، از ميوه هاي فصل استفاده كنيد اما ميوه هايي كه رنگ و طعم قابل توجهي داشته باشند.
سعي كنيد در تمام طول كار مواد سرد باقي بمانند ، اگر در حين كار بستني اب شد درون فريزر قرار دهيد و پس از اينكه كمي سفت شد كارتان را ادامه دهيد ، بجاي ميوه از مغزهاي اجيلي مانند گردو و بادام نيز ميتوانيد استفاده كنيد.




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد