منبع:آشپزي رنگين
مواد لازم براي كيك :
ـ تخم مرغ ۵ عدد
ـ شكر ۵ قاشق غذا خوري
ـ آرد ۵ قاشق سر پر غذا خوري
ـ وانيل نصف قاشق چايخوري
مواد لازم براي داخل كيك :
ـ پنير بي نمك ۲۰۰ گرم ( از پنيربا مارك صباح استفاده كردم )
ـ خامه ۱۵۰ گرم
ـ ژله آلوئه ورا ۱ بسته
ـ شكر دانه ريز يك سوم ليوان الي نصف ليوان
ـوانيل نصف قاشق چايخوري
ـ سه چهار قطره آبليمو
ـ آب ۱۰۰ سي سي
مواد رويه كيك :
ـ آب ۱۰۰ سي سي
ـ پودر ژله ۲ قاشق غذا خوري
طرز تهيه كيك :
تخم مرغها را يكي يكي در ظرف كوچكي با احتياط شكسته ، زرده و سفيده را جدا كنيد .زرده را در يك ظرف و سفيده را در ظرف ديگري بريزيد .دقت كنيد كه هنگام جدا كردن اثري از زرده در سفيده باقي نماند در اين صورت سفيده خوب پف نميكند و كيك خوب از آب در نمي آيد .
۱ـ سفيده ها را ابتدا با دور كند و سپس با دور تند بزنيد تا زماني كه پنبه اي و سفت شود و با بلند كردن همزن از آن نريزد
۲ ـ شكر + وانيل + زرده ------> باهمزن برقي هم بزنيد تا رنگش روشن و كشدار شود .
۳ ـ زرده + سفيده -------> به آرامي با قاشق هم بزنيد تا مخلوط شوند .
۴ ـ آرد الك شده را در دو مرحله به سفيده اضافه كنيد و باز هم به آرامي هم بزنيد تا پف كيك نخوابد. (تصاوير ۱ و۲ و۳ در رول كيك بستني )
۵ ـ مواد را در قالبي كه از قبل چرب شده بريزيد و در فر با درجه ۱۸۰ سانتيگراد به مدت يك ساعت بگذاريد .قبلا نحوه استفاده از فر را در بخش كيكها نوشته ام اگر تا به حال كيك درست نكرده ايد و نحوه استفاده از فر را نمي دانيد . حتما اين صفحه را مطالعه كنيد
۶ ـ با كارد وبا احتياط وسط كيك را خالي كنيد .
طرز تهيه مايه پنيري داخل كيك :
ـ از شب قبل يا سه چهار ساعت قبل پنير را به ورقه هاي نازك برش داده و در آب يگذاريد تا بي نمك شود با چشيدن پنير از بي نمك بودن آن مطمئن شويد.
ـ ژله آلوئه ورا را در آب نيم گرم بريزيد و روي حرارت غير مستقيم بگذاريد تا شفاف شود .
ـ پنير را از آب خارج كرده و روي الك بريزيد بعد در ظرف گود متوسطي بريزيد و با همزن بزنيد تا لطيف و يكنواخت شود .
ـ خامه و وانيل را با همزن بزنيد تا نرم و يكدست شود .سپس شكر و پنير و آبليمو را اضافه كنيد مقداري از شكر را نگهداريد تا با چشيدن به مقدار شيريني مورد نظرتان برسيد واگر لازم بود بقيه شكر را اضافه كنيد .
ژله آلوئه ورا را به مواد فوق اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد .اين مواد را در قسمت خالي كيك بريزيد و در يخچال بگذاريد .
در اين فاصله ژله رنگي را (ژله انار ،ژله توت فرنگي ،ژله تمشك و...) را با آب روي حرارت غير مستقيم يا روي شعله پخش كن گذاشته و وقتي شفاف شد حرارت را خاموش و سرد كه شد كيك را از يخچال در آورده و روي كيك بريزيد و دو باره در يخچال بگذاريد ظرف مدت كوتاهي (يك ساعت) كيك بسته شده و قابل برش دادن است و نوش جان كنيد .
روش هاي مختلفي براي تهيه چيز كيك (كيك پنير ) وجود دارد .سعي مي كنم در پستهاي آتي روش هاي ديگري را ارائه دهم .
اين كيك پنير با تمشك فريزري و خلال پسته تزئين شده است