طرز تهيه استيك با سس قارچ
مواد لازم:
براي سس قارچ:
آب گوشت يك پيمانه
آرد سفيد يك قاشق سوپ خوري
كره 250گرم
قارچ تازه 250گرم
شير يك پيمانه
نمك و فلفل به مقدار كافي
براي استيك:
گوشت فيله يا راسته به وزن 250گرم 3 عدد
سيب زميني متوسط 2عدد
نخود فرنگي 100گرم
هويج كوچك 6عدد
كره 150گرم
نمك و فلفل به مقدار كافي
طرز تهيه در ادامه مطلب
استيك را بايد در تابه چدني سرخ كرده و در هر نوبت يك استيك را در تابه قرار داد.قطعات گوشت را كمي ميكوبيم.دو طرف هر قطعه را به نمك و فلفل آغشته ميكنيم.هر قطعه گوشت را به طور جداگانه در روغن سرخ ميكنيم.
سيب زمينيها را پوست كنده و به صورت خلال در مياوريم.سيب زميني ها را تا زمان سرخ شدن در ظرفي حاوي آب نگه داريد تا در مجاورت هوا سياه نشوند.همزمان با سرخ شدن استيك ها اما در تابه اي جداگانه سيب زميني ها را هم سرخ ميكنيم.نخود فرنگي و هويج را هم در ظرفي جداگانه ميپزيم.
براي تهيه سس قارچ ابتدا كره را در تابه كوچكي روي حرارت ملايم آب ميكنيم.سپس آرد را بدان اضافه ميكنيم و آنرا كمي سرخ ميكنيم.آب گوشت را به آرامي داخل آدر ميزنيم و همچنان هم ميزنيم.آنقدر اين كار را ادامه ميدهيم تا سس نرمي بدست بيايد.سپس شير بدان افزوده و هم ميزنيم.قارچ ها را شسته و در اندازه هاي متوسط خرد ميكنيم.بعد آنرا در كره سرخ كرده و داخل سس ميريزيم و به هم ميزنيم.
حال استيكها در ظرف گذاشته و روي آنها سس قارچ ميريزيم و با سيب زميني.نخود فرنگي و هويج پخته تزيين ميكنيم.