چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۴

دانلود پايان نامه سيستم هاي مديريت محتوا

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

دانلود پايان نامه سيستم هاي مديريت محتوا

۴ بازديد

فايل ورد قابل ويرايش


لينك دانلود:


دانلود پايان نامه سيستم هاي مديريت محتوا


مقدمه:سيستم مديريت محتوا ، ترجمه عبارت content management system  يا CMS است ، كه به معناي سيستم نرم افزاري اي است كه به كمك آن محتوا مديريت مي شود و به نرم افزارهايي گفته مي شود كه نظام قابل مديريتي را در ثبت , بروزرساني و بازيابي محتوا فراهم مي آورند .  اين نرم افزارها الزاما وابسته به وب نيستند و برنامه هاي كاربردي مديريت محتواي وب سايت هاي اينترنتي , صرفا يك نمونه از اين گونه سيستم هاي مديريت محتوا  مي باشد. لكن در كشور ما ايران ، بعلت گسترش اين شاخه از نرم افزارهاي سيستم مديريت محتوا , عبارت cms تتنها به نرم افزارهاي مديريت وب سايت اطلاق مي شود.

cms يا سيستم مديريت محتوا چرخه زندگي صفحات وب سايت اينترنتي را از لحظه ايجاد تا زمان انقراض در بر مي‌گيرند و به صاحبان اين وب سايت ها , كه لزوما آشناي با مباحث تخصصي اينترنت , وب و برنامه نويسي تحت وب نيستند ، اجازه مي دهند تا بتوانند سايت هاي خود را به نحوي حرفه اي مديريت كنند.
سيستم مديريت محتوا تحولي شگرف در زمينه طراحي و مديريت  وب سايت‌هاي اينترنتي به‌شمار مي‌آيد. امروزه توقع بينندگان سايت‌هاي وب بسيار بالا رفته و ديگر مرور وب سايت‌هايي با صفحات ثابت و راكد هيجاني در آنها ايجاد نمي‌كند. امروز كاربران به ‌‌دنبال سايت‌هايي مي‌گردند كه بتوانند به نوعي در گوشه‌اي از آن سهمي داشته باشند و ارائه محتوي، مطالب و اطلاعات جديد در هر بار رجوع كاربران به وب سايت ، مي‌تواند آنها را پايبند سايت نمايد. 
يكي از مشكلاتي كه تا امروز به نوعي باعث مي‌شد تا افراد كمتري به فكر داشتن يك وب‌ سايت اينترنتي بيفتند هزينه‌هاي بالاي طراحي آن بوده ، به عنوان نمونه براي طراحي وب سايتهاي اينترنتي ، سابق بر اين تعدادي نيروي متخصص طراح وب ، مشغول طراحي آن در چندين ماه و رفع ايراد و پشتيباني از وب سايت مي شدند لذا هزينه طراحي و پشتيباني وب سايت بالا بود ، ولي امروزه با در دسترس بودن سيستم هاي مديريت محتوا ديگر چنين مشكلي وجود ندارد.
در سال 1995 تعداد كاربران اينترنتي تنها 13 ميليون نفر در سراسر جهان را شامل مي شد ، اين در حالي است كه اين رقم در سال 2005 يعني فقط ده سال بعد به 1 ميليلارد نفر رسيد . اين رشد انفجاري موجب شد تا كاربران زيادي به لزوم استفاده از اينترنت و وب پي برده و در فاصله اين  
سالها ، تعداد صفحات وب بر روي شبكه جهاني وب , به 60 ميليارد صفحه رسيد . اين نياز روز افزون ,شركتهاي طراح وب را بر آن داشت تا با طراحي و پياده سازي نرم افزارهاي جامع همه منظوره كه منطبق بر نياز اغلب مشتريان باشد و به صورت قالبي منعطف بتوان بيشتر وب سايتهاي اينترنتي را با آنها راه اندازي كرد . اينگونه نرم افزارها را بعدها نرم افزارهاي مديريت محتوا يا سيستم مديريت محتوا (cms) ناميدند .
اما ايراد نرم افزارهاي مديريت محتوا اين بود كه يك تعامل يك سويه با مخاطبان برقرار مي نمودند و فقط در راستاي ارائه محتوي و اطلاع رساني به ايشان ، طراحي و پياده سازي شده بودند . اين در حالي بود كه بازديدكنندگان وب ، به دنبال سايتهايي بودند كه به نوعي در گوشه اي از آن سهمي داشته باشند . با توجه به اين موضوع ، نرم افزارهاي مديريت محتواي تحت وب ، با قابليت هاي برقراري ارتباط دو سويه با كاربران ، پا به عرصه وجود گذاشتند و با ارائه سرويسهاي دو سويه ، مخاطبان سايت را در بروزرساني محتواي سايت سهيم كردند .
در كشور  ما ايران نيز ، پس از استفاده از سيستم هاي مختلف مديريت محتواي غير بومي و انواع نرم افزارهاي اينترنتي خارجي ، نياز مبرمي به نرم افزار مديريت محتواي بومي احساس مي شد تا بتواند منطبق با سليقه ها ، نيازها ، قوانين و مقررات بانكي و دولتي داخلي , پاسخگوي درخواست مشتريان باشد . با توجه به اين مهم ، برخي از شركتهاي داخلي اقدام به طراحي و پياده سازي نرم افزارهاي مديريت محتوا نمودند . شركت توسعه مجازي ، يكي از پيشروان اين عرصه در كشور محسوب مي شود و سيستم مديريت محتواي parscms را بر همين اساس , طراحي و پياده سازي نمود .
چرا شما يك CMS لازم داريد ؟ 
اگر سايت شما هر چند وقت يكبار (مثلا هر دو هفته) به روز ميشود ميتوانيد بجاي اينكه هر بار به يك شركت طراحي وب مراجعه كنيد ، خودتان با نصب يكي از اين برنامه هاي مديريت محتوا ، تغييراتتان را روي سايت اعمال كنيد .
اگر شما سايت خود را اصلا بروز نميكنيد ، بايد كم كم به فكر بيافتيد ، چون بيننده هاي شما وقتي هميشه با يك صفحه هميشگي روبرو شوند كم كم شما را فراموش ميكنند ، چون چيز جديدي براي عرضه نداريد .
يك CMS چه امكاناتي دارد ؟
طيف وسيعي از امكانات . اكثر CMS ها در ورژن هاي مختلف و با قابليت هاي مختلف به بازار عرضه ميشوند . البته قابليت بروز كردن اطلاعات در همه مشترك است اما قابليت هاي ويژه ديگري دارند كه با قيمت هاي مختلف بشما پيشنهاد ميدهند . از جمله: 
1- مديريت اطلاعات فرستاده شده توسط كاربران و تاييد اطلاعات 
2- چند زبانه بودن
3- ايجاد نقشه سايت دايناميك 
4- امكان ايجاد تجارت الكترونيك يا فروشگاه مجازي
5- ايجاد فرم براي دريافت اطلاعات كاربران
6- بهينه سازي تصاوير آپلود شده
7- ايجاد و بروز كردن متا تگ ها
8- امكان جستجو در مطالب سايت 
9- امنيت بيشتر
10- گزارش آمار بازديد از صفحات 
11- و ....

فهرست

خلاصه پايان نامه

مقدمه

فصل اول : سيستم هاي مديريت محتوي (cms)

سيستم مديريت محتوا (CMS) چيست؟

فصل دوم : Postnuke

بخش اول: كليات postnuke

معرفي postnuke

سابقه postnuke

مجوز postnuke

خصوصيات اصلي postnuke

بخش دوم: نصب postnuke

خطوط فرمان نمونه براي mysql

خطوط فرمان نمونه براي posthtresql:

روش نصب دستي

ارتقاء يا upgrade كردن

خطاهاي رايج نصب

بخش سوم: مديريت

افزودن صفحات HTML يا php به سايت

نحوه تغيير در منوي اصلي

اضافه كردن آيتم ها

حذف كردن آيتم ها

جابه جا كردن آيتم ها

 حذف و اضافه پيام هاي مدير

اضافه كردن پيام هاي مدير

تغيير صفحه آغازين سايت

افزودن آيتم به منوي شخصي

نحوه جابه جايي postnuke

ايجاد قالب هاي متمايز

گذاشتن ماژول در postnuke

معرفي چند ماژول

بخش چهارم: توسعه يك ماژول potnuke

معرفي

گام هاي اساسي

ساختار يك ماژول PN

جزئيات

نصب و مقدار دهي اوليه ماژول

توصيف تمام جداول sql موجود در فايل pntables. php

ايجاد يا حذف جداول aql داخل فايل “pnint. php”

آزمايش و بررسي صحت جداول sql پايگاه داده

واسط كاربر و مدير

جدا سازي توابع خاص

كلاس ها و توابع

توابع رسمي‌API

كتابخانه ADODB

مديريت استنثناها

امنيبت و مجوزها

اشياء HTML

ماژول هاي چند زباله

فصل سوم: مستندات

فصل چهارم: ارزيابي و نتيجه گيري

ارزيابي پروژه

نتيجه گيري

پيشنهاد در مورد ادامه كار

منابع


لينك دانلود:


دانلود پايان نامه سيستم هاي مديريت محتوا



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد